Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GPCC Implement AB (svb)

GPCC Implement stödjer organisationer som vill utveckla sin verksamhet mot en ökad personcentrering. GPCC Implement AB (svb) är ett icke vinstdrivande bolag, helägt av GU Ventures som är Göteborgs universitets holdingbolag.

GPCC Implement erbjuder professionellt strategiskt stöd till ledning och handfast handledning till operativa verksamhetsenheter som vill utveckla sin verksamhet mot mer personcentrering. Utgångspunkterna är de senaste forskningsrönen kring personcentrering och välbeprövad förändringsmetodik.

GPCC Implement AB (svb) har en stark koppling och ett nära samarbete med Göteborgs Universitets centrum för personcentrerad vård (GPCC) dit cirka 240 nationella och internationella forskare är knutna.

GPCC har i flera studier visat att personcentrerad vård bland annat kan ge en ökad känsla av trygghet för patienten i samband med vård, signifikant förbättrad smärtlindring, signifikant minskning av trycksår eller annan medicinsk komplikation, kortare vårdtider (30-50%), högre frekvens av återgång till hemmet efter sjukhusvistelsen och reducerade vårdkostnader med upp till 40%.

Läs mer på http://gpcc.gu.se/.

Kontakt:

Sofia Ström
+46 707-131150
sofia.strom@ventures.gu.se

Katja Finger
+46 766 183790
Katja.Finger@gpccimplement.se

Catarina Wallengren Gustafsson
+46 31 7866015
Catarina.Wallengren@gu.se

 

Kontaktinformation

Sofia Ström

Erik Dahlbergsgatan 11A, floor 2, SE-411 26 Gothenburg

Telefon:
+46 (0) 707-131150

Sidansvarig: Magda Rosinski|Sidan uppdaterades: 2017-08-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?