Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inkubatorprocess

GU Ventures driver en topprankad företagsinkubator där vi ger stöd inom affärsutveckling och finansiering av projekt och bolag i tidig fas.

Det erbjuds att genom en strukturerad process ta projekt och bolag igenom de första utvecklingsfaserna. Affärsutvecklingsstödet sker i form av idégenerering, affärsutveckling samt genom organisationsbyggande, kompetensutveckling, finansieringsarbete, ekonomi och administration.

Vi medverkar till våra projekts och bolags utveckling utefter det enskilda projektets eller bolagets behov.
 

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande kan delas in i följande delområden:

Idé, verifiering och skydd

Fokus är på att i detaljerade milstolpar bena upp hur bolaget kan säkerställa sin teknik/know-how, IPR, hur initiera kundrelationer, hur verifiera affären hos kund och hur affärsrisken kan minimeras. Vi hjälper till att formulera affären enligt en behovs- och konkurrent analys kallat NABC; Need, Approach, Benefit & Competition.

Team och entreprenörskap

Vi stödjer rekrytering och sammansättning av team, samt säkerställer kompetensutveckling inom bolagen. Exempelvis inom professionell försäljning, IP, teknikutveckling, personlig utveckling inom ledarskap och affärsmannaskap.

Infrastruktur

För de projekt och bolag som önskar erbjuder GU Ventures komplett startkontor, möblerat med data och telefoni, samt mötesutrymmen. De som väljer att lokalisera sig någon annanstans, arrangerar vi lämpliga mötesplatser för projekten och bolagen att träffas och utbyta erfarenheter. 

Ekonomi, juridik och administration

Vi erbjuder mot ersättning att projekt och bolag kan nyttja våra duktiga ekonomer samt kontakt med service providers inom juridik, revision, mm.

Marknadsföring och kommunikation

Vi erbjuder mot ersättning möjlighet att nytta vår marknadsföring- och kommunikationsfunktion.

 

 

Sidansvarig: Magda Rosinski|Sidan uppdaterades: 2018-06-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?