OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

GU Ventures meddelar nya styrelseledamöter

Nyhet: 2018-05-02

Från vänster: Fredrika Lagergren Wahlin, ny styrelseledamot, Göran Landberg, ny styrelseledamot samt avtackade Olle Larkö.

Den 25 april hölls GU Ventures årsstämma. På plats fanns ägarrepresentanten Rektor Eva Wiberg vid Göteborgs universitet, revisor Inger Sjöberg vid Ernst and Young, styrelseledamöter och ledning. Stämman valde in och välkomnade två nya ledamöter från universitets ledning, Fredrika Lagergren Wahlin och Göran Landberg, samt avtackade Olle Larkö. Omvaldes ordförande Anette Asklin, samt ledamöterna Catharina Bäärnhielm, Anders Hyltander och Peter Tellberg.

Mer information om GU Ventures styrelse finns här.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-12-15