CELLINK vinner prestigefyllda "Red Dot Award" för sin 3D-bioprinter BIO X

Nyhet: 2018-04-11

3D-Bioprintern BIO X lanserades 2017 och är utformad för att vara användarvänlig samtidigt som den erbjuder avancerad teknik.

"Att få tilldelat Red Dot Award är en kvalitetsstämpel som visar att genom att designa sin produkt i samarbete med sin kund och att sätta deras behov i centrum för att nå deras förväntningar lönar sig. Detta är verkligen en produkt av hårt arbete från vårt team av hårdvara, mjukvara och vävnadsingenjörer. Vi är verkligen hedrade att få utmärkelsen Red Dot Award! "- Dr. Hector Martinez, CTO, CELLINK.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Gatenholm, VD
E-post: eg@cellink.com

Gusten Danielsson, CFO
E-post: gd@cellink.com

Kort om CELLINK

CELLINK har skapat ett av världens första universella biobläck som idag används av många av världens mest väl­renommerade forskningsinstitutioner. Ett biobläck kan blandas med levande celler för att skriva ut funktionella mänskliga vävnader och om framtida forskning är framgångsrik, på sikt, kompletta mänskliga organ i så kallade 3D-Bioskrivare. CELLINKs universella biobläck uppvisar utmärkta resultat och kan användas i såväl CELLINKs egenutvecklade 3D-Bioskrivare som i 3D-Bioskrivare utvecklade av andra operatörer. Mangold Fondkommission AB, tel: +46 (0)8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

• GU Ventures national finalist in the Nordic Startup Awards!

[2018-08-20] GU Ventures is proud to announce that we made it to the finals in the Nordic Startup Awards 2018 in the "Best Accelerator or Incubation program" category - together with four champions in the field. In total, 2500 nominated startups, incubators, investors and eco system heros are participating.

• GU Ventures meddelar nya styrelseledamöter

[2018-05-02] Den 25 april hölls GU Ventures årsstämma där två nya styrelseledamöter vales in i styrelsen.

• Cirkulär ekonomi skapar kraftsamling under Sveriges Innovationsriksdag i Borås

[2018-04-11] Under två dagar samlar Sveriges Innovationsriksdag 450 personer från 60 inkubatorer och science parks runt om i Sverige. Årets tema är cirkulär ekonomi och konferensen besöks bland annat av Närings- och innovationsminister Mikael Damberg och Miljöminister Karolina Skoog. 2018 är det Borås tur att arrangera årskonferensen med Inkubatorn i Borås och Science Park Borås som värdar.

• CELLINK vinner prestigefyllda "Red Dot Award" för sin 3D-bioprinter BIO X

[2018-04-11] CELLINKs BIO X 3D-Bioprinter har tilldelats Red Dot Award för produktdesign. Det prestigefyllda Red Dot Award är en internationell designtävling där produkter bedöms i olika kategorier av branschledande designers. I år deltog produkter från 59 länder.

• BioGaia förvärvar GU Ventures aktiepost i Metabogen

[2018-04-09] GU Ventures meddelar att BioGaia har förvärvat ytterligare andelar i det gemensamma innehavet MetaboGen AB i en affär som inkluderar GU Ventures hela aktiepost. BioGaia blir därmed majoritetsägare i bolaget. Samtidigt meddelar BioGaia att de kommer att initiera flera forskningsprojekt i MetaboGen i samarbete med forskare vid Göteborgs universitet och Chalmers.

• Smartster blir publikt och startar crowdfunding

[2018-03-27] Smartster ¿ Smartster Group AB (publ), som driver marknadsplatsen Smartster i 5 länder, tar nu nästa steg i sina förberedelser mot en listning genom att göra bolaget publikt och starta en crowdfunding kampanj om upp till 20,4 MSEK via Fundedbyme. I samband med att kampanjen går live idag, meddelar bolaget att mer än 10 MSEK är förtecknat och garanterat och att man ser fram emot ett stort intresse från allmänheten att delta i emissionen.

• GU Ventures topprankas som en av världens främsta inkubatorer

[2018-03-01] UBI Globals rankning av inkubatorer runt om i världen har nu avgjorts med det glädjande resultatet att GU Ventures har topprankats som en av de främsta inkubatorerna i världen tillsammans med tre andra svenska inkubatorer.

• Styrelsen och verkställande direktören för Cereno Scientific AB avger härmed rapport för tredje kvartalet 2017.

[2017-12-07] Styrelsen och verkställande direktören för Cereno Scientific AB avger härmed rapport för tredje kvartalet 2017.