Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

CELLINK beviljas mönsterskydd

Nyhet: 2017-10-06

CELLINK har beviljats mönsterskydd för bolagets senaste produkt, BIO X. Mönsterskyddet även kallat designpatent är en komponent i bolagets IP-strategi för att skydda sina tillgångar.

Produkten har designats för maximal användarvänlighet, flexibilitet och funktion. Mönsterskyddet/designpatentet skapar större inträdesbarriärer och skyddar produktens unika design. Produktens design möjliggör utskrifter i ren miljö, tillgång till all funktionalitet genom hela utskriftsprocessen, helt fristående system samt möjlighet till en enorm flexibilitet i olika utskriftsteknologier genom de utbytbara printhuvudena. BIO X är den enda bioskrivaren i världen som i en enhet kan erbjuda kyld printbed och temperaturkontroll i printhuvudena.

"Vi är exalterade för att få vårt första designpatent beviljat och det passar bra med vår aggressiva teknikutvecklings tidslinje" Erik Gatenholm, VD.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Gatenholm, VD Gusten Danielsson, CFO

Telefon: +46 73 267 00 00 Telefon: +46 70 991 86 04

E-post: eg@cellink.com E-post: gd@cellink.com 
 

AV:

Nyheter

Fler nyheter

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-12-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?