Toleranzia AB söker en Senior Research Scientist/Projektledare

Nyhet: 2015-02-06

Toleranzia är ett läkemedelsbolag som har utvecklat ett patentskyddat koncept med stor potential för en rad autoimmuna sjukdomar. Bolaget söker nu en ny medarbetare.

Se annons här!

• Toleranzia AB beviljas särläkemedelsstatus för TOL2 i USA

[2017-03-22] Toleranzia AB (¿Toleranzia¿) kan idag meddela att Food and Drug Administration i USA beviljat bolagets särläkemedelsstatusansökan avseende dess nya tolerogen, TOL2.

• CELLINK AB har tillsatt en Advisory Board

[2017-03-21] CELLINK AB har tillsatt en Advisory board som ska bistå bolaget i sin strategiska utveckling, den rådgivande gruppen består av fyra individer med gedigen erfarenhet inom sina expertområden. Nedan presenteras rådgivarna.

• I-Tech: möt investorerna på GST 2017 denna vecka

[2017-03-21] I-Techs VD, Phillip Chabanne kommer tala på GST Europakonferensen den 23:e mars. Dessutom har Selektope® blivit nominerade till årets GST-pris 2017.

• GU Ventures välkomnade LOVA-nätverket idag

[2017-03-08] Idag, på den internationella kvinnodagen, har GU Ventures haft förmånen att på förfrågan från det kvinnliga LOVA nätverket och Helen Giaina på DB Schenker Logistics få prata om innovationer generellt och inom transport och logistik speciellt.

• Infomöte med finansiären Novo Seeds

[2017-03-08] GU Ventures hälsar välkomna forskare vid Göteborgs universitet, Chalmers, Västra Götalandsregionen och andra forskare till ett informationsmöte med Novo Seeds!

• C21 har en stark inverkan på flertalet markörer i en studie

[2017-03-08] En jämförande undersökning med Vicore Pharmas läkemedelskandidat C21 mot två godkända läkemedel för behandling av Idiopatisk lungfibros (IPF) visar på goda och konkurrenskraftiga resultat för C21.

• Toleranzia: bokslutskommuniké

[2017-02-23] Styrelsen och verkställande direktören för Toleranzia AB avger härmed bokslutskommuniké för räkenskapsåret 2016.

• Cereno Scientific: Bokslutskommuniké

[2017-02-22] Styrelsen och verkställande direktören för Cereno Scientific AB avger härmed rapport för räkenskapsåret 2016.