GU Ventures välkomnade LOVA-nätverket idag

Nyhet: 2017-03-08

GU Ventures välkomnade transport och logistik branschens LOVA-nätverk idag.

Deltagarna fick både presentera sig och vad de arbetar med, samt höra om GU Ventures verksamhet, alla start-ups, samt i detalj hur entreprenören Jon Högström, vd och grundare för Mymo Addons startat upp verksamheten inom transport och logistik branschen.

+46 31-786 5153

• Toleranzia AB beviljas särläkemedelsstatus för TOL2 i USA

[2017-03-22] Toleranzia AB (¿Toleranzia¿) kan idag meddela att Food and Drug Administration i USA beviljat bolagets särläkemedelsstatusansökan avseende dess nya tolerogen, TOL2.

• GU Ventures: Kallelse till Årsstämma

[2017-03-27] Aktieägaren i GU Ventures AB (org. nr 556518-9098) kallas härmed till årsstämma på fredag den 28 april 2017, kl. 12:00-13:30 i Göteborgs universitets lokaler på Vasaplatsen 1, Göteborg, lokal Konsistorierummet.

• CELLINK AB har tillsatt en Advisory Board

[2017-03-21] CELLINK AB har tillsatt en Advisory board som ska bistå bolaget i sin strategiska utveckling, den rådgivande gruppen består av fyra individer med gedigen erfarenhet inom sina expertområden. Nedan presenteras rådgivarna.

• I-Tech: möt investorerna på GST 2017 denna vecka

[2017-03-21] I-Techs VD, Phillip Chabanne kommer tala på GST Europakonferensen den 23:e mars. Dessutom har Selektope® blivit nominerade till årets GST-pris 2017.

• GU Ventures välkomnade LOVA-nätverket idag

[2017-03-08] Idag, på den internationella kvinnodagen, har GU Ventures haft förmånen att på förfrågan från det kvinnliga LOVA nätverket och Helen Giaina på DB Schenker Logistics få prata om innovationer generellt och inom transport och logistik speciellt.

• Infomöte med finansiären Novo Seeds

[2017-03-08] GU Ventures hälsar välkomna forskare vid Göteborgs universitet, Chalmers, Västra Götalandsregionen och andra forskare till ett informationsmöte med Novo Seeds!

• C21 har en stark inverkan på flertalet markörer i en studie

[2017-03-08] En jämförande undersökning med Vicore Pharmas läkemedelskandidat C21 mot två godkända läkemedel för behandling av Idiopatisk lungfibros (IPF) visar på goda och konkurrenskraftiga resultat för C21.

• Toleranzia: bokslutskommuniké

[2017-02-23] Styrelsen och verkställande direktören för Toleranzia AB avger härmed bokslutskommuniké för räkenskapsåret 2016.