Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GU Ventures söker ny medarbetare: Projektledare och -kommunikatör

Nyhet: 2017-05-05

Vi på GU Ventures arbetar med att utveckla och investera i nya innovativa idéer och företag med anknytning till Göteborgs universitet. Till vår topprankade inkubator- och såddinvesteringsverksamhet söker vi nu en kollega till tjänsten som:

Projektledare och -kommunikatör


Vi söker omgående en medarbetare till tjänsten som Projektledare och -kommunikatör. Du kommer att leda och driva ett externt finansierat projekt som syftar till att samordna inkubatorerna i Västra Götaland. Projektet är ett samverkansprojekt mellan de sju västsvenska inkubatorerna. Du kommer också att arbeta med extern kommunikation för att synliggöra resultat och aktiviteter. Du kommer även att arbeta med våra affärsprojekt och bolag. Tjänsten är inom GU Ventures inkubator som är stöttad av bl.a. VINNOVA, och en del av ”VINK” projektet, som finansieras av Västra Götalandsregionen, EU:s regionala strukturfond via Tillväxtverket och i uppdrag från Göteborgs universitet.


Arbetsbeskrivning
Din uppgift är att under eget ansvar projektleda ett utvecklingsprojekt med flera externa samarbetspartners, under ledning av vår VD. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera arbetet med följande aktiviteter:
• Projektleda och koordinera VINK-projektet med inkubatorerna i Västra Götaland, inkl att planera och genomföra projektaktiviteter i linje med projektplanen
• Genomföra informations- och kommunikationsaktiviteter, samt bedriva kommunikationsarbetet i samarbete med inkubatorerna, såsom dokumentera och sprida projektets resultat, arrangera events, skriva pressmeddelanden och sköta presshantering, vara aktiv på sociala medier, osv.
 

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har erfarenhet av att driva offentligt finansierade projekt och god kännedom om de offentliga innovationssystemet i Sverige, gärna från Västra Götaland. Du har eftergymnasial utbildning inom projektledning och/eller kommunikation. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med entreprenörer och uppfinnare, liksom med investerare. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig utmärkt på såväl svenska som engelska i tal och skrift, samt du kan hantera de mjukvaruprogram som behövs för att utföra arbetet, såsom Office, InDesign, Photoshop och vana vid sociala medier.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driftig, förtroendeingivande, ansvarsfull och strukturerad. Du är resultatinriktad och en doer, som tycker om höga krav på arbetstempo, analys, resultat och engagemang och att leverera på dessa. Du är van att organisera och driva ditt arbete både självständigt och i team. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att knyta nya kontakter och har lätt för att presentera i offentliga sammanhang.

Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter och rapporterar direkt till GU Ventures VD. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning och företaget är beläget vid Vasaplatsen i centrala Göteborg. Vi ser gärna att du tillträder tjänsten så snart som möjligt. Mer information om GU Ventures verksamhet finner du på vår hemsida (www.ventures.gu.se).  


Välkommen att skicka din ansökan med CV senast den 31 maj till:
GU Ventures AB, att: Projektledare och -kommunikatör, Erik Dahlbergsgatan 11A, vån 2, 411 26 Göteborg, eller per e-post till: information@ventures.gu.se. Kontakta gärna vår VD Klementina Österberg på 031-786 5153 vid frågor, eller Andreas Albertsson på 031-786 4799.
 

AV:
031-786 5153

Nyheter

 • PExA har 5 abstracts godkända inför världens största lungkongress

  [2017-08-30] PExA AB (¿PEXA¿) meddelar att fem abstracts baserade på PExAs metod har godkänts för muntlig presentation på ERS 2017 i Milano den 9-13 september 2017. Vid olika sessioner kommer forskare från Göteborgs Universitet, Umeå Universitet och AstraZeneca presentera nya resultat där PExAs metod att samla material från de små luftvägarna har använts.

 • Alzinova slutför framgångsrikt projekt inför det finala prekliniska programmet och beviljas patent i Kanada

  [2017-08-22] Alzinova har slutfört en framgångsrik farmakologisk studie av ALZ-101-vaccinet i en djurmodell. Studien utvärderade olika doseringsintervall och typen av immunrespons som genererades.

 • PExA: Bolaget får order på PExA 2.0

  [2017-08-15] PExA AB ("PExA"), meddelar att Thoraxkliniken vid Skånes universitetssjukhus i Lund beställer sitt andra produktsystem, PExA 2.0. Det första levererades i början av 2017. Ordervärdet på det nya systemet uppgår till ca 335 000 kr och leverans ska enligt plan ske under tredje kvartalet 2017.

 • Nya publikationer med CELLINKs teknologier

  [2017-08-15] CELLINKs produkter har nyligen presenterats i flera nya publikationer av kunder och samarbetspartners. Publikationerna visar de fortsatta framstegen inom Bioprintning, samt hur CELLINKs produktsortiment hjälper till att påskynda forskning inom området.

 • Sixera tar in 10 mkr och investerarna köper flera delägares aktier

  [2017-08-10] Sixera Pharma AB (¿Sixera¿), som utvecklar en ny medicinering mot Nethertons syndrom ¿ en mycket ovanlig hudsjukdom hos barn, har just tagit in 10 mkr. Investerarna, som är välrenommerade inom läkemedelsbranschen, har även en option om att investera ytterligare 25 mkr. Investerarna har även köpt flera delägares aktier, bl.a. 2/3-delar av GU Ventures aktiepost.

 • Alzinova om erhållen H2020 finansiering och tilldelad coach

  [2017-08-10] Alzinova har påbörjat projektet ¿Novel Immunotherapeutic Vaccine for the treatment of Alzheimer¿s disease (IMMOVA)¿, för vilket bolaget erhöll finansiering genom EU:s Horizon 2020 SME instruments, steg 1. Europeiska kommissionen erbjuder, förutom bidraget, också en coach till projektet, som är Carol Routledge.

 • Seatwirl: bolaget söker affärsutvecklare och utvecklingsingenjör

  [2017-08-03] SeaTwirl AB utvecklar en ny typ av flytande vindkraftverk som är robust, enkelt och kostnadseffektivt. Bolaget är i en expansiv fas och söker därför en affärsutvecklare och en utvecklingsingenjör.

 • Seatwirl: firar två år i drift - grattis SEATWIRL S1!

  [2017-08-01] Den 22 Juli 2017 firade Seatwirl att SEATWIRL S1 varit i drift i två år. GU Ventures gratulerar bolaget till denna bedrift!

Fler nyheter

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?