Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GU Ventures söker ny medarbetare: Projektledare och -kommunikatör

Nyhet: 2017-05-05

Vi på GU Ventures arbetar med att utveckla och investera i nya innovativa idéer och företag med anknytning till Göteborgs universitet. Till vår topprankade inkubator- och såddinvesteringsverksamhet söker vi nu en kollega till tjänsten som:

Projektledare och -kommunikatör


Vi söker omgående en medarbetare till tjänsten som Projektledare och -kommunikatör. Du kommer att leda och driva ett externt finansierat projekt som syftar till att samordna inkubatorerna i Västra Götaland. Projektet är ett samverkansprojekt mellan de sju västsvenska inkubatorerna. Du kommer också att arbeta med extern kommunikation för att synliggöra resultat och aktiviteter. Du kommer även att arbeta med våra affärsprojekt och bolag. Tjänsten är inom GU Ventures inkubator som är stöttad av bl.a. VINNOVA, och en del av ”VINK” projektet, som finansieras av Västra Götalandsregionen, EU:s regionala strukturfond via Tillväxtverket och i uppdrag från Göteborgs universitet.


Arbetsbeskrivning
Din uppgift är att under eget ansvar projektleda ett utvecklingsprojekt med flera externa samarbetspartners, under ledning av vår VD. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera arbetet med följande aktiviteter:
• Projektleda och koordinera VINK-projektet med inkubatorerna i Västra Götaland, inkl att planera och genomföra projektaktiviteter i linje med projektplanen
• Genomföra informations- och kommunikationsaktiviteter, samt bedriva kommunikationsarbetet i samarbete med inkubatorerna, såsom dokumentera och sprida projektets resultat, arrangera events, skriva pressmeddelanden och sköta presshantering, vara aktiv på sociala medier, osv.
 

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har erfarenhet av att driva offentligt finansierade projekt och god kännedom om de offentliga innovationssystemet i Sverige, gärna från Västra Götaland. Du har eftergymnasial utbildning inom projektledning och/eller kommunikation. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med entreprenörer och uppfinnare, liksom med investerare. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig utmärkt på såväl svenska som engelska i tal och skrift, samt du kan hantera de mjukvaruprogram som behövs för att utföra arbetet, såsom Office, InDesign, Photoshop och vana vid sociala medier.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driftig, förtroendeingivande, ansvarsfull och strukturerad. Du är resultatinriktad och en doer, som tycker om höga krav på arbetstempo, analys, resultat och engagemang och att leverera på dessa. Du är van att organisera och driva ditt arbete både självständigt och i team. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att knyta nya kontakter och har lätt för att presentera i offentliga sammanhang.

Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter och rapporterar direkt till GU Ventures VD. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning och företaget är beläget vid Vasaplatsen i centrala Göteborg. Vi ser gärna att du tillträder tjänsten så snart som möjligt. Mer information om GU Ventures verksamhet finner du på vår hemsida (www.ventures.gu.se).  


Välkommen att skicka din ansökan med CV senast den 31 maj till:
GU Ventures AB, att: Projektledare och -kommunikatör, Erik Dahlbergsgatan 11A, vån 2, 411 26 Göteborg, eller per e-post till: information@ventures.gu.se. Kontakta gärna vår VD Klementina Österberg på 031-786 5153 vid frågor, eller Andreas Albertsson på 031-786 4799.
 

AV:
031-786 5153

Nyheter

 • AppSpotr inleder satsning på den asiatiska marknaden

  [2017-05-29] AppSpotr AB har ing ått ett samarbetsavtal med det Hongkong-baserade investmentbolaget Novel Unicorn Ltd. (¿ Novel Unicorn ¿) avseende bearbetning av den asiatiska marknaden. Om alla milstolpar i avtalet uppfylls blir Novel Unicorn ny huvudägare i AppSpotr samtidigt som AppSpotr får en stark position på den asiatiska marknaden. För att finansiera satsningen kommer AppSpotr att genomföra nyemissioner som totalt uppgår till cirka 15 MSEK, varav 5 MSEK är en riktad emission till Novel Unicorn.

 • Toleranzia på internationell myastenia gravis-konferens i New York

  [2017-05-26] Den 15-17 maj 2017 arrangerades det stora internationella myastenia gravis-mötet i New York, USA, av New York Academy of Sciences och Myasthenia Gravis Foundation of USA. Toleranzia AB (¿Toleranzia¿) fanns på plats för mötet.

 • Cereno Scientific publicerar Videointervju, ekonomiska rapporter samt kallelse till årsstämma

  [2017-05-26] Cereno Scientific publicerar Videointervju, de ekonomiska rapporterna Delårsrapport Q1 2017 och Årsredovisning 2016, samt kallelse till årsstämma.

 • PExA:s lägesrapporter om en ny studie respektive om ett forskarmöte

  [2017-05-26] PExA:s lägesrapporter om en ny studie respektive om ett forskarmöte Härmed vill vi sprida två lägesrapporter från PExA AB (publ).

 • Surgical Science är på väg till börsen - ska noteras på First North

  [2017-05-25] Surgical Science, som erbjuder VR-träning inom titthålskirurgi, reser i skrivande stund ca 70 MSEK och utökar sin ägarkrets med målet att noteras på Nasdaq First North i juni. Bolaget har startats av idégivaren Dr Anders Hyltander vid Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset, samt av GU Ventures. Idag ägs bolaget av investerare till drygt 90%, samt av personalen och GU Ventures. Finansiell rådgivare är Erik Penser Bank.

 • AppSpotr vald till 2017 Red Herring Top 100

  [2017-05-25] Vid Top 100 forumet, som lyfter och belyser Europas ledande startups, har Red Herring nu utannonserat vinnarna till det Europeiska priset "Red Herring Europe awards". Vi kan med stor glädje berätta att AppSpotr blivit en top 100 vinnare!

 • Hypocampus inleder samarbete med NTI-skolan

  [2017-05-24] NTI-skolan med närmare 60 000 studerande årligen i Norden har valt att samarbeta med Hypocampus för att utveckla NTI-skolans digitala pedagogik.

 • CELLINK talar om genombrott inom Bioprintning på internationell konferens

  [2017-05-26] CELLINK talar vid den 2: a internationella konferensen om 3D-Printning inom medicin i Mainz, Tyskland.

Fler nyheter

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?