Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GU Ventures söker ny medarbetare: Projektledare och -kommunikatör

Nyhet: 2017-05-05

Vi på GU Ventures arbetar med att utveckla och investera i nya innovativa idéer och företag med anknytning till Göteborgs universitet. Till vår topprankade inkubator- och såddinvesteringsverksamhet söker vi nu en kollega till tjänsten som:

Projektledare och -kommunikatör


Vi söker omgående en medarbetare till tjänsten som Projektledare och -kommunikatör. Du kommer att leda och driva ett externt finansierat projekt som syftar till att samordna inkubatorerna i Västra Götaland. Projektet är ett samverkansprojekt mellan de sju västsvenska inkubatorerna. Du kommer också att arbeta med extern kommunikation för att synliggöra resultat och aktiviteter. Du kommer även att arbeta med våra affärsprojekt och bolag. Tjänsten är inom GU Ventures inkubator som är stöttad av bl.a. VINNOVA, och en del av ”VINK” projektet, som finansieras av Västra Götalandsregionen, EU:s regionala strukturfond via Tillväxtverket och i uppdrag från Göteborgs universitet.


Arbetsbeskrivning
Din uppgift är att under eget ansvar projektleda ett utvecklingsprojekt med flera externa samarbetspartners, under ledning av vår VD. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera arbetet med följande aktiviteter:
• Projektleda och koordinera VINK-projektet med inkubatorerna i Västra Götaland, inkl att planera och genomföra projektaktiviteter i linje med projektplanen
• Genomföra informations- och kommunikationsaktiviteter, samt bedriva kommunikationsarbetet i samarbete med inkubatorerna, såsom dokumentera och sprida projektets resultat, arrangera events, skriva pressmeddelanden och sköta presshantering, vara aktiv på sociala medier, osv.
 

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har erfarenhet av att driva offentligt finansierade projekt och god kännedom om de offentliga innovationssystemet i Sverige, gärna från Västra Götaland. Du har eftergymnasial utbildning inom projektledning och/eller kommunikation. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med entreprenörer och uppfinnare, liksom med investerare. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig utmärkt på såväl svenska som engelska i tal och skrift, samt du kan hantera de mjukvaruprogram som behövs för att utföra arbetet, såsom Office, InDesign, Photoshop och vana vid sociala medier.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driftig, förtroendeingivande, ansvarsfull och strukturerad. Du är resultatinriktad och en doer, som tycker om höga krav på arbetstempo, analys, resultat och engagemang och att leverera på dessa. Du är van att organisera och driva ditt arbete både självständigt och i team. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att knyta nya kontakter och har lätt för att presentera i offentliga sammanhang.

Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter och rapporterar direkt till GU Ventures VD. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning och företaget är beläget vid Vasaplatsen i centrala Göteborg. Vi ser gärna att du tillträder tjänsten så snart som möjligt. Mer information om GU Ventures verksamhet finner du på vår hemsida (www.ventures.gu.se).  


Välkommen att skicka din ansökan med CV senast den 31 maj till:
GU Ventures AB, att: Projektledare och -kommunikatör, Erik Dahlbergsgatan 11A, vån 2, 411 26 Göteborg, eller per e-post till: information@ventures.gu.se. Kontakta gärna vår VD Klementina Österberg på 031-786 5153 vid frågor, eller Andreas Albertsson på 031-786 4799.
 

AV:
031-786 5153

Nyheter

 • CELLINK offentliggör kvartalsrapport för tredje kvartalet

  [2017-07-19] CELLINK AB (¿CELLINK¿ eller ¿Bolaget¿) offentliggör kvartalsrapport för perioden 1 mars 2017 ¿ 31 maj 2017 samt resultatet för de första nio månaderna.

 • CELLINK genomför riktad nyemission av B-aktier om 30 MSEK

  [2017-07-12] Styrelsen för CELLINK AB (publ) ("CELLINK" eller "Bolaget") har, med stöd av det bemyndigande styrelsen erhöll på Bolagets årsstämma den 29 september 2016, beslutat om en riktad nyemission till en minde grupp investerare om totalt 344 829 B-aktier.

 • Smartster förstärker styrelsen och tar in mer kapital

  [2017-07-12] Smartster (Smartster Group AB), som byggt en digital marknadsplats för erbjudanden i flera länder, har förstärkt styrelsen med Tommy Svensson som tidigare arbetat för bl.a. Hemtex, Lindex och Jetshop. Samtidigt har bolaget fyllt på kassan för dess fortsatta utveckling. Kapitalet om 6,3 MSEK kom från ett antal svenska och norska investerare med kompetens inom retail, fastighet och finans.

 • CELLINK tecknar distributionsavtal med Thermo Fisher Scientific ANZ

  [2017-07-11] CELLINK har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med en av världens största distributörer av laboratorieutrustning för Australien och Nya Zeeland. Avtalet omfattar distribueringen av alla CELLINKs produkter och hjälper CELLINK att nå fler kunder i regionen.

 • VINNOVA befäster GU Ventures excellence med 4 mkr

  [2017-07-08] VINNOVA har utvärderat ett flertal inkubatorer under våren och har beslutat om att fortsatt bevilja stöd till bland annat GU Ventures med 4 mkr i det nationella excellence programmet för svenska inkubatorer.

 • Sök pengar till affärsidé som leder till minskad segregation!

  [2017-07-07] Har du en idé som leder till minskad segregation? Då finns det pengar att söka! Den 24:e augusti kl 13 står GU Ventures tillsammans med Mötesplats Social Innovation värd för Vinnovas informationsmöte i Göteborg kring utlysningen ¿Social innovation mot segregation¿.

 • Alzinova: Alzinova inleder EU finansierat SME instruments steg 1 projekt och tilldelas coach

  [2017-07-03] Alzinova har nu påbörjat projektet ¿Novel Immunotherapeutic Vaccine for the treatment of Alzheimer¿s disease (IMMOVA)¿, för vilket bolaget erhöll finansiering genom Horizon 2020 SME instruments steg 1. Europeiska kommissionen erbjuder, förutom bidraget, också en coach till projektet, som nu har utsetts.

 • Toleranzia: Uppdatering kring optimeringsarbetet avseende tillverkningsprocessen för läkemedelskandidaten TOL1

  [2017-07-03] Efter att ha genomfört ett flertal förändringar i tillverkningsprocessen för bolagets läkemedelskandidat TOL1 har Toleranzia nu uppnått en betydligt renare produkt som bedöms uppfylla de kvalitetskrav som ställs på biologiska läkemedel. Arbetet med att förbättra produktiviteten och utbytet i processen fortgår i samarbete med extern expertis ¿ Leads To Development SARL (¿L2D¿). Denna ytterligare optimering medför att den tidigare meddelade övergripande tidplanen kommer att förskjutas något. Första kliniska studie planeras att starta 2019.

Fler nyheter

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?