GU Ventures: Welcome to Gothenburg´s dance with China

Nyhet: 2017-04-11

GU Ventures and partners Swedish Chinese Association, Chinapreneurs, “Gothenburg mingle” by Egestam, Business Region Gothenburg, Business Sweden, European Enterprise Network and AstraZeneca Bioventurehub, would like to invite all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event. There will be presentations from an impressive list of expert speakers from all partners, as well as the Swedish Embassy in Beijing, China Telecom, CEVT, Oboya and Nordic Growth Technology Partners. The event aims to bring together Swedish and Chinese companies with investors, industry and organizations.

8:30 – 12:00, Friday May 5th

“Hyllan” at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg

Entrence for the corner of Lilla Bergsgatan and Haga Kyrkogatan, or from Vasagatan 1 in Gothenburg

Schema (in swedish):

08:30 Registrering

08:45
Moderatorer, Klementina Österberg, GU Ven- tures, och Yani Liu, Svensk kinesiska föreningen

08:50
Inledning, rektor Per Cramér, Handelshögskolan 09:00 ”Min resa från Kina till Sverige”, Yani Liu
”Executive Education från Sverige till Kina”, Håkan Ericson, GU School of Executive Education ”Vi drog till Kina” Mats Andersson, Bluetest Daniel Ekström, Chinapreneurs

10:00
”Att investera i Kina”, Robert Wu, listed OBOYA Horticulture Industries & Pen Concept Group
Niclas Adler, Nordic Growth Tech Partners

10:20 FIKA & MINGEL

11:00
Connecting the World, Fred Jiang, China Telecom
The CEVT story, Gang Wei & Stefan Lundin, CEVT

11.30 Stödaktörer: Business Region Göteborg, Euro-
pean Enterprise Network, samt Business Sweden

11:50 Christer Ljungwall, Svenska Ambassaden Peking

Våra eventpartners är:
Svensk kinesiska föreningen, Göteborgsminglet av Egestam, Svenska Ambassaden i Peking, AstraZeneca BioVenturehub, Bluetest, Business Region Gothenburg, Business Sweden, OBOYA, Pen Concept, CEVT, China Telecom, Chinapreneurs, Connect, European Enterprise Network, GU School of Exe- cutive Education, Sahlgrenska Science Park, Handelshög- skolan vid Göteborgs universitet samt Västra Götalands- regionen.

To sign up for this event: please contact melisha@ventures.gu.se

• GU Ventures: Vi söker affärsutvecklare inom Life Science

[2017-04-21] Vi på GU Ventures arbetar med att utveckla och investera i nya innovativa idéer och företag med anknytning till Göteborgs univer­sitet. Till vår topprankade inkubator- och såddinvesteringsverksamhet söker vi nu en kollega till tjänsten som: Affärsutvecklare inom Life Science

• GU Ventures: Start-ups going public

[2017-04-13] GU Ventures and partners would like to invite all entrepreneurs, investors and all of you, who are interested in learning more about the IPO-process, to a half day event. There will be presentations from an impressive list of expert speakers from our partners, as well as CELLINK sharing their story.

• Luxbright: Jobs - experienced Bookkeeper/Accountant

[2017-04-12] Luxbright is currently looking for an experienced Bookkeeper/Accountant who will take on the management of the accounts, and to take care of Human Resource (HR) activities. The person we are looking for shall be fluent in English and Swedish (English is the company's operating language). Experienced with a minimum of five years of qualified accounting tasks. The applicant has an advantage if you have been working in a producing/manufacturing company.

• GU Ventures: Welcome to Gothenburg´s dance with China

[2017-04-11] GU Ventures and partners warmly invites all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event, with expert speakers, that brings together companies with investors and organizations.

• Cereno Scientific utser Senior Advisor R&D

[2017-04-10] Cereno Scientific (Aktietorget: ¿CRNO B¿) driver utvecklingen av en bättre behandling för skydd mot blodpropp ¿ den globalt dominerande dödsorsaken ¿ och meddelar idag utnämningen av Michael Wolzt som Senior Advisor R&D.

• PExA 2.0 i pilotprojekt vid ledande Thoraxklinik

[2017-04-10] PExA AB (¿PExA¿), har tidigare meddelat om försäljning till ett ledande universitetssjukhus. Leveransen är nu genomförd av PExA 2.0 och ett pilotprojekt har inletts på Thoraxkliniken vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Pilotprojektet öppnar upp nya möjligheter för PExA och bolagets metod att samla in material från de minsta luftvägarna.

• Cereno: Positivt framsteg i Cereno Scientifics formuleringsarbete

[2017-04-07] Cereno Scientific (Aktietorget: ¿Crno B¿) meddelar positivt framsteg i formuleringsarbetet med företagets läkemedelskandidat, CS1, som utförs i samarbete med Galenica, och fortsätter att driva utvecklingen av en bättre behandling för skydd mot blodpropp ¿ den globalt dominerande dödsorsaken.

• Alzinova tilldelas EU finansiering

[2017-03-31] Europeiska kommissionen har, i mycket hård konkurrens, beslutat tilldela Alzinovas projekt ¿Novel Immunotherapeutic Vaccine for the Treatment of Alzheimer¿s Disease (IMMOVA)¿ finansiering inom programmet Horizon 2020 SME Instrument, steg 1. Bidraget uppgår till ¿50,000.