GU Ventures: Welcome to Gothenburg´s dance with China

Nyhet: 2017-04-11

GU Ventures and partners Swedish Chinese Association, Chinapreneurs, “Gothenburg mingle” by Egestam, Business Region Gothenburg, Business Sweden, European Enterprise Network and AstraZeneca Bioventurehub, would like to invite all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event. There will be presentations from an impressive list of expert speakers from all partners, as well as the Swedish Embassy in Beijing, China Telecom, CEVT, Oboya and Nordic Growth Technology Partners. The event aims to bring together Swedish and Chinese companies with investors, industry and organizations.

8:30 – 12:00, Friday May 5th

“Hyllan” at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg

Entrence for the corner of Lilla Bergsgatan and Haga Kyrkogatan, or from Vasagatan 1 in Gothenburg

Schema (in swedish):

08:30 Registrering

08:45
Moderatorer, Klementina Österberg, GU Ven- tures, och Yani Liu, Svensk kinesiska föreningen

08:50
Inledning, rektor Per Cramér, Handelshögskolan 09:00 ”Min resa från Kina till Sverige”, Yani Liu
”Executive Education från Sverige till Kina”, Håkan Ericson, GU School of Executive Education ”Vi drog till Kina” Mats Andersson, Bluetest Daniel Ekström, Chinapreneurs

10:00
”Att investera i Kina”, Robert Wu, listed OBOYA Horticulture Industries & Pen Concept Group
Niclas Adler, Nordic Growth Tech Partners

10:20 FIKA & MINGEL

11:00
Connecting the World, Fred Jiang, China Telecom
The CEVT story, Gang Wei & Stefan Lundin, CEVT

11.30 Stödaktörer: Business Region Göteborg, Euro-
pean Enterprise Network, samt Business Sweden

11:50 Christer Ljungwall, Svenska Ambassaden Peking

Våra eventpartners är:
Svensk kinesiska föreningen, Göteborgsminglet av Egestam, Svenska Ambassaden i Peking, AstraZeneca BioVenturehub, Bluetest, Business Region Gothenburg, Business Sweden, OBOYA, Pen Concept, CEVT, China Telecom, Chinapreneurs, Connect, European Enterprise Network, GU School of Exe- cutive Education, Sahlgrenska Science Park, Handelshög- skolan vid Göteborgs universitet samt Västra Götalands- regionen.

To sign up for this event: please contact melisha@ventures.gu.se