Cleantech Matchmaking - Startups meets Industry- Göteborg Tech Week 4 maj 2017

Nyhet: 2017-03-29

Welcome to the cleantech event of the year! If you are an innovative cleantech company looking for scaling up your business, you don’t want to miss this opportunity to participate at the matchmaking event the 4 th of May 2017. The event will be held at Göteborg Energi and hosted by Göteborg Energi, Chalmers Ventures, GU Ventures, RISE, Tillväxtverket, Vinnova, Energimyndigheten, Business Region Göteborg and Nordic Innovation Accelerator.

What to expect?
No boring seminars or long presentations by key note speakers, this day is all about matchmaking! We want to help cleantech entrepreneurs and leading industry compa-nies seeking for innovations to meet and mingle. The only break from the matchmak-ing will be two creative panel discussions between the industry players and startups on stage and a reverse pitch competition where Industry will pitch in front a panel of Startups to see which Industry company has the best innovation partner pitch.

The matchmaking process will centered around following focus areas:
• Energy
• Mobility
• Buildings
• Water

Who is this for?
This event focuses on entrepreneurs and industry players within the cleantech sector. Last day to register is the 28th of April.

We have limited number of spots available during the event so we urge you to regis-ter as soon as possible.

• GU Ventures: Vi söker affärsutvecklare inom Life Science

[2017-04-21] Vi på GU Ventures arbetar med att utveckla och investera i nya innovativa idéer och företag med anknytning till Göteborgs univer­sitet. Till vår topprankade inkubator- och såddinvesteringsverksamhet söker vi nu en kollega till tjänsten som: Affärsutvecklare inom Life Science

• GU Ventures: Start-ups going public

[2017-04-13] GU Ventures and partners would like to invite all entrepreneurs, investors and all of you, who are interested in learning more about the IPO-process, to a half day event. There will be presentations from an impressive list of expert speakers from our partners, as well as CELLINK sharing their story.

• Luxbright: Jobs - experienced Bookkeeper/Accountant

[2017-04-12] Luxbright is currently looking for an experienced Bookkeeper/Accountant who will take on the management of the accounts, and to take care of Human Resource (HR) activities. The person we are looking for shall be fluent in English and Swedish (English is the company's operating language). Experienced with a minimum of five years of qualified accounting tasks. The applicant has an advantage if you have been working in a producing/manufacturing company.

• GU Ventures: Welcome to Gothenburg´s dance with China

[2017-04-11] GU Ventures and partners warmly invites all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event, with expert speakers, that brings together companies with investors and organizations.

• Cereno Scientific utser Senior Advisor R&D

[2017-04-10] Cereno Scientific (Aktietorget: ¿CRNO B¿) driver utvecklingen av en bättre behandling för skydd mot blodpropp ¿ den globalt dominerande dödsorsaken ¿ och meddelar idag utnämningen av Michael Wolzt som Senior Advisor R&D.

• PExA 2.0 i pilotprojekt vid ledande Thoraxklinik

[2017-04-10] PExA AB (¿PExA¿), har tidigare meddelat om försäljning till ett ledande universitetssjukhus. Leveransen är nu genomförd av PExA 2.0 och ett pilotprojekt har inletts på Thoraxkliniken vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Pilotprojektet öppnar upp nya möjligheter för PExA och bolagets metod att samla in material från de minsta luftvägarna.

• Cereno: Positivt framsteg i Cereno Scientifics formuleringsarbete

[2017-04-07] Cereno Scientific (Aktietorget: ¿Crno B¿) meddelar positivt framsteg i formuleringsarbetet med företagets läkemedelskandidat, CS1, som utförs i samarbete med Galenica, och fortsätter att driva utvecklingen av en bättre behandling för skydd mot blodpropp ¿ den globalt dominerande dödsorsaken.

• Alzinova tilldelas EU finansiering

[2017-03-31] Europeiska kommissionen har, i mycket hård konkurrens, beslutat tilldela Alzinovas projekt ¿Novel Immunotherapeutic Vaccine for the Treatment of Alzheimer¿s Disease (IMMOVA)¿ finansiering inom programmet Horizon 2020 SME Instrument, steg 1. Bidraget uppgår till ¿50,000.