Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

CELLINK tecknar distributionsavtal med Thermo Fisher Scientific ANZ

Nyhet: 2017-07-11

CELLINK har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med en av världens största distributörer av laboratorieutrustning för Australien och Nya Zeeland. Avtalet omfattar distribueringen av alla CELLINKs produkter och hjälper CELLINK att nå fler kunder i regionen.


Thermo Fisher Scientific ANZ, som har mer än 300 kommersiellt anställda i regionen, kommer att utse ett team av specialister för att möta våra kunders behov och aktivt marknadsföra CELLINKs produkter i regionen. Den första BIO X Bioskrivaren kommer att levereras i augusti. Denna överenskommelse möjliggör för CELLINK att ge bättre kundservice inom regionen, såväl som att nå fler kunder.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Erik Gatenholm, VD Gusten Danielsson, CFO
Telefon: +46 73 267 00 00 Telefon: +46 70 991 86 04


E-post: eg@cellink.com E-post: gd@cellink.com


Denna information är sådan information som CELLINK AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads¬miss¬bruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 10 juli 2017 kl. 10:00 CET.


Kort om CELLLINK
CELLINK har skapat ett av världens första universella biobläck som idag används av många av världens mest väl¬renommerade forskningsinstitutioner. Ett biobläck kan blandas med levande celler för att skriva ut funktionella mänskliga vävnader och om framtida forskning är framgångsrik, på sikt, kompletta mänskliga organ i så kallade 3D-Bioskrivare. CELLINKs universella biobläck uppvisar utmärkta resultat och kan användas i såväl CELLINKs egenutvecklade 3D-Bioskrivare som i 3D-Bioskrivare utvecklade av andra operatörer. Mangold Fondkommission AB, tel: +46 (0)8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.


Om Thermo Fisher Scientific
Thermo Fisher Scientific Inc. är världsledande inom servering vetenskap, med intäkter på $ 18 miljarder och mer än 55.000 anställda globalt. Vårt uppdrag är att göra det möjligt för våra kunder att göra världen hälsosammare, renare och säkrare. Vi hjälper våra kunder att påskynda vetenskapligforskning, lösa komplexa analytiska utmaningar, förbättra patientdiagnostiken och öka laboratorieproduktivitet. Genom våra främsta varumärken - Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific och Unity Lab Services – erbjuder vi en oöverträffad kombination av innovativ teknik, inköpsbekvämlighet och omfattande stöd.

AV:

Nyheter

 • PExA har 5 abstracts godkända inför världens största lungkongress

  [2017-08-30] PExA AB (¿PEXA¿) meddelar att fem abstracts baserade på PExAs metod har godkänts för muntlig presentation på ERS 2017 i Milano den 9-13 september 2017. Vid olika sessioner kommer forskare från Göteborgs Universitet, Umeå Universitet och AstraZeneca presentera nya resultat där PExAs metod att samla material från de små luftvägarna har använts.

 • Alzinova slutför framgångsrikt projekt inför det finala prekliniska programmet och beviljas patent i Kanada

  [2017-08-22] Alzinova har slutfört en framgångsrik farmakologisk studie av ALZ-101-vaccinet i en djurmodell. Studien utvärderade olika doseringsintervall och typen av immunrespons som genererades.

 • PExA: Bolaget får order på PExA 2.0

  [2017-08-15] PExA AB ("PExA"), meddelar att Thoraxkliniken vid Skånes universitetssjukhus i Lund beställer sitt andra produktsystem, PExA 2.0. Det första levererades i början av 2017. Ordervärdet på det nya systemet uppgår till ca 335 000 kr och leverans ska enligt plan ske under tredje kvartalet 2017.

 • Nya publikationer med CELLINKs teknologier

  [2017-08-15] CELLINKs produkter har nyligen presenterats i flera nya publikationer av kunder och samarbetspartners. Publikationerna visar de fortsatta framstegen inom Bioprintning, samt hur CELLINKs produktsortiment hjälper till att påskynda forskning inom området.

 • Sixera tar in 10 mkr och investerarna köper flera delägares aktier

  [2017-08-10] Sixera Pharma AB (¿Sixera¿), som utvecklar en ny medicinering mot Nethertons syndrom ¿ en mycket ovanlig hudsjukdom hos barn, har just tagit in 10 mkr. Investerarna, som är välrenommerade inom läkemedelsbranschen, har även en option om att investera ytterligare 25 mkr. Investerarna har även köpt flera delägares aktier, bl.a. 2/3-delar av GU Ventures aktiepost.

 • Alzinova om erhållen H2020 finansiering och tilldelad coach

  [2017-08-10] Alzinova har påbörjat projektet ¿Novel Immunotherapeutic Vaccine for the treatment of Alzheimer¿s disease (IMMOVA)¿, för vilket bolaget erhöll finansiering genom EU:s Horizon 2020 SME instruments, steg 1. Europeiska kommissionen erbjuder, förutom bidraget, också en coach till projektet, som är Carol Routledge.

 • Seatwirl: bolaget söker affärsutvecklare och utvecklingsingenjör

  [2017-08-03] SeaTwirl AB utvecklar en ny typ av flytande vindkraftverk som är robust, enkelt och kostnadseffektivt. Bolaget är i en expansiv fas och söker därför en affärsutvecklare och en utvecklingsingenjör.

 • Seatwirl: firar två år i drift - grattis SEATWIRL S1!

  [2017-08-01] Den 22 Juli 2017 firade Seatwirl att SEATWIRL S1 varit i drift i två år. GU Ventures gratulerar bolaget till denna bedrift!

Fler nyheter

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?