GU Ventures: Welcome to Gothenburg´s dance with China

Öppet hus

GU Ventures and partners warmly invites all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event, with expert speakers, that brings together companies with investors and organizations.

GU Ventures and partners Swedish Chinese Association, Chinapreneurs, Gothenburg mingle by Egestam, Business Region Gothenburg, Business Sweden, European Enterprise Network and AstraZeneca Bioventurehub, would like to invite all entrepreneurs, investors and business executives who are interested in learning more about the Chinese market to a half day event. There will be presentations from an impressive list of expert speakers from all partners, as well as the Swedish Embassy in Beijing, China Telecom, CEVT, Oboya and Nordic Growth Technology Partners. The event aims to bring together Swedish and Chinese companies with investors, industry and organizations.

Datum: 2017-05-05

Kategorier: Sustainable development

Arrangör: GU Ventures

Plats: "Hyllan" at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg Entrence for the corner of Lilla Bergsgatan and Haga Kyrkogatan, or from Vasagatan 1 in Gothenburg "Hyllan" at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg Entrence for the corner of Lilla Bergsgatan and Haga Kyrkogatan, or from Vasagatan 1 in Gothenburg